DOMÆNER

DOMÆNER

Få kontrol over virksomhedens domæner.

SEO-1 har mange års erfaring i indkøb, administration m.m. af domæner fra hele Verden. SEO-1 vil tillade sig at kalde sig selv: Domænespecialist.
Har du eller dit firma en hjemmeside, så er det vigtigt, at I sørger for en god administration og beskyttelse af jeres domæner.

Domæneadminstration er i denne forbindelse mere kompliceret, end man umiddelbart skulle tro. Blandt nogle af de mange opgaver, som det indbefatter, kan for eksempel nævnes at finde en egnet domæneudbyder til din hjemmeside, sørge for at domænet har de rette funktioner og huske at forny domænet hvert år.

I denne forbindelse så kan det være en fordel at få professionel hjælp til din domæneadministration.
SEO-1 ApS vil i denne sammenhæng tage hånd om alle praktiske spørgsmål og sørge for, at dit firma har en så velfungerende omgang med jeres domæne som muligt. Dette vil både inkludere køb og salg af domæner såvel som selve administrationen af dine domæner.

Derudover vil SEO-1 ApS også kunne være behjælpelig med juridisk bistand i forbindelse med beskyttelsen af dit domæne. Et ofte forekommende, men meget alvorligt problem er i denne sammenhæng, at firmaer og privatpersoner risikerer at miste rettighederne til deres domæne. Dette kan i sidste instans få meget væsentlige følger ved, at din hjemmeside biver taget ned. SEO-1  har mere end 10 års erfaring indenfor dette område og vil hjælpe dig med at sikre, at dine rettigheder ikke bliver overtrådt, og at dit domæne forbliver dit og ingen andres.

For mere information om, hvordan SEO-1 ApS kan hjælpe dig med at købe, sælge, administrere og beskytte dine domæner,så tag kontakt til os på 88 97 88 88.

SE DEN KOMPLETTE LISTE AF TILGÆNGLIGE DOMÆNER

© 2010 - 2019 Copyrights All Rights Reserved BY SEO-1 ApS