FACEBOOK

FACEBOOK INTEGRATION

Udvid din kundekreds vha. en effektiv Facebook-strategi

Ønsker du at komme i kontakt med så mange kunder som muligt, så er en god Facebook-strategi en af de mest effektive måder at gøre det på. SEO-1 ApS kan her designe og vedligeholde en virksomhedsprofil på Facebook, som vil hjælpe dig med at pleje dine nuværende kunderelationer og komme i kontakt med nye potentielle kunder.

SEO-1 ApS vil i denne forbindelse først og fremmest sørge for at designe en professionelt udseende Facebook-profil, som er opbygget efter, hvilken slags kunder du henvender dig til. Denne side vil give et kompetent indtryk af din virksomhed og vil være komplet med forsidebillede, underside-ikoner, tabs, tidslinje-side, billeder og diverse applikationer, som er rettet specifikt mod din kundekreds.

facebook

Derudover vil SEO-1 ApS i vores design og vedligehold også sikre, at du kontinuerligt bliver i stand til at tiltrække nye besøgende til din virksomhedsprofil. Dette vil vi blandt andet gøre ved at lancere diverse konkurrencer og annoncer og ved hjælp af “Synes om”-funktionen, som vil sikre, at din virksomhedsprofil helt naturligt bliver eksponeret til en stadig større potentiel kundekreds.

Endelig vil SEO-1 ApS sørge for at integrere din Facebook-profil med din hjemmeside og en eventuel webshop. Dette vil vi gøre for at sikre, at du ikke mister potentielle kunder undervejs, og at den øgede opmærksomhed på Facebook vitterligt også resulterer i en øget omsætning for din virksomhed.

Ønsker du at komme i kontakt med så mange kunder som muligt, så er en optimeret Facebook-strategi en uovertruffen metode. SEO-1 ApS kan i denne forbindelse sørge for at designe, administrere og vedligeholde din virksomhedsprofil til en meget fordelagtig pris, som er lavere end de fleste andre danske firmaer indenfor dette område.

For mere information om, hvordan SEO-1 ApS kan hjælpe dig med at få det meste ud af din Facebook-profil, så tag kontakt til os på 88 97 88 88.

© 2010 - 2019 Copyrights All Rights Reserved BY SEO-1 ApS