Google Adwords

Verdens bedste annonceringsplatform - Uden tvivl!

 

Elsker at hade Google Adwords

Mange mennesker er sådan indrettet at de elsker at hade de dygtige, de “store” og dem der tjener mange penge og specielt dem der tjener mange penge på dem.  Sådan er det nok også lidt blevet med Google Adwords.

 

Google Adwords giver stadig konkurrenterne baghjul

I modsætning til den generelle opfattelse, så mener vi hos SEO-1 at Google Adwords ER  en banebrydende og fantastisk annonceplatform, som konkurrenterne Microsoft (Bing), Facebook og andre annonce mastodonter, kun kan drømme om at slå i fremtiden.   Google giver stadig de tætteste konkurrenter baghjul på annonceringsdelen.

 

Pull Marketing vs Push Marketing – afgør ræset

Den altafgørende faktor, der gør at konkurrenterne halter efter Google og får meget meget svært ved at nå op på siden af Google Adwords, som verdens mest indbringende og effektive annonceringsplatform i fremtiden er, at i modsætning til F.eks. Facebook – så er Google Adwords nemlig pull marketing og ikke som Facebook push marketing.

 

Google Adwords er marketingsmagi

Google Adwords er helt igennem fantastisk, hvis man ved hvordan man skal bruge det.  Tænk at man kan lancere et produkt idag, og imorgen målrette sin annoncering mod et marked der ligger i Rio De Janeiro og 10 km omkreds – Og så endda til et forholdvist lavt annoncebudget.  Det er da marketingsmagi. 

 

Google Adwords er et uvurderligt værktøj

Ønsker du at blive så synlig overfor din kundekreds, så er Google Adwords et uvurderligt værktøj.  Google Adwords foregår ved, at folk indtaster forskellige søgeord i Googles søgemaskine. I tillæg til selve søgeresultatet (Organisk SEO, Google Places/Google My Business, Google Shopping m.m.), så vil Google Adwords også vise en række annoncer for diverse hjemmesider der har relevante resultater og nær sammenhæng til det søgte søgeord.

 

Relevans er Jesus

Apropos relevans, så er relevans nok blevet den største optimerings faktor for Google Adwords idag.  Relevans er nemlig vigtig for Google, men i høj grad også for den der annoncerer, og ikke mindst den der søger.   Uden relevans og målrettede annoncer, konverterer ens annoncer nemlig ikke.  Konverterer annoncerne ikke til enten et salg, et lead eller et andet annonce mål man ønsker, så spilder man sine annoncekroner.  Det giver egentlig sig selv.  Derfor er det er blevet vigtigere end nogensinde før, at få forbundet søgeord, annoncetekster og landingssider korrekt.  Google har nemlig fundet den magiske penge formel i annoncering.  Udover at Google Adwords er Pull marketing – så er Googles strategi, at alle skal vinde ved den annoncering Google Adwords tilbyder og tager sig klækkeligt betalt for.  Den der søger, den der annoncerer og Google skal alle vinde – og det kan kun gøres ved at alt annoncering er relevant for alle parter.  Den formel har Google idag fuldstændig eneret på og det er hele årsagen til at Google stadig har den succes de har med Google Adwords – Nemlig relevans.

 

Enorm konkurrence i Google Adwords

Konkurrencen på Google Adwords er blevet stor og den bliver nok ikke mindre fremadrettet.  Efterhånden som flere og flere finder ud af, hvilke muligheder der er i Google AdWords, vil konkurrencen fortsat stige drastisk og det vil gradvist blive sværere at få gode resultater med Google Adwords annoncering.  

 

Få et Google Adwords firma til at lave arbejdet

Derfor er det vigtigt at man ved hvad man laver, når man opsætter Google Adwords – og for at være helt ærlig, så er det vigtigt at man får fat i et Google Adwords Firma eller en Google Adwords Specialist – til at varetage sin annoncering på Google.  Ihvertfald hvis man er seriøs omkring sin annoncering.

 

Google Adwords i gamle dage var simpel

I “gamle dage” var Google Adwords en del mindre kompliceret og dengang fokuserede Google på, at få så mange som muligt ind i Google AdWords systemet.

Idag har Google rigeligt med annoncører i deres Google AdWords system, så de kan tillade sig at gøre det de er bedst til, nemlig at give brugeren den mest relevante annonce ud fra det brugeren har søgt på. Så penge og høje klikpriser er ikke nok. Man skal have struktur og relevant information ind i sin Google Adwords annoncering.

I gamle dage var det simpelt – se denne Google Adwords Video.  Meget af det er nok stadig relevant i forhold til det endelige kvalitetsresultat og auktions rankingen.

Her er også en video der er 6 år ældre.  I kan se den her – fra den samme mand.

 

Google Adwords idag er kompleks

Google Adwords annoncering idag er meget mere komplekst end i gamle dage og det udvikler sig konstant og hele tiden.  Google Adwords rankingen, hver gang der foretages en søgning og derved startes en Google Adwords AUTION – Som den ældre mand viser i videon – er måske i store træk det samme, men de enkelte elementer/faktorer, såsom kvalitetsresultatet, er blevet meget mere avanceret.  Ligesom Google SEO algoritme , så er der heller ikke 100% klarhed over hvad kvalitetsresultatet indeholder.  Vi – Google Adwords Firmaer og Google Adwords Specialister, elsker at snakke stolpe op og stolpe ned om hvad der er rigtigt og hvad der er forkert, men kun Google kender Google Adwords opskriften 100% – DET ER FAKTA.

 

Måling er Gud

Netop fordi vi ikke med 100% sikkerhed ved hvad der virker, så må vi måle.  Derfor er konverteringssporing og måling blevet det altafgørende og den vigtigske faktorer i alt annoncering – også Google Adwords.  Uden konverteringssporing og måling famler selv de dygtigste Google Adwords firmaer og Google Adwords specialister i blinde.  Hos SEO-1 undrer vi os konstant over hvor få Google Adwords firmaer og Google Adwords annoncører, der måler på deres annoncering.  Idag kan og skal alt måles når man bruger sine surt tjente penge på annoncering.

Måling er gud i nutidens markedsføring.

Måling kan være Calltracking, E-mail tracking, Kontaktformular tracking, Download tracking, Købs tracking med meget mere.  Sætter man ikke disse mål korrekt op, famler alle i blinde og spilder deres penge – PUNKTUM.

 

Gule briller er YT

Vi er langt forbi de smarte marketingsbureauer og marketingsmennesker med gule briller, der lige smed en million hist og her, uden reelt at ane hvad deres kunder fik ud af de penge.  Hos SEO-1 er vi klar over at disse marketingsbureauer og marketingsmennesker stadig hænger fast i klippen med neglene, men lad os sige det en gang for alle:  De er en uddød race – hvis de ikke lærer at måle korrekt på deres kunders annoncering.  

 

Alle er eksperter i Google Adwords i Danmark

Der er mange mennesker i Danmark der mener de kan vinde x-faktor og der er også mange mennesker og virksomheder, der mener at de selv er Google Adwords eksperter, men når alt kommer til alt, så kræver det hårdt arbejde og passion både at vinde x-faktor, men også at blive Google Adwords ekspert.  P.g.a. denne indstiling til Google Adwords er der rigtig mange mennesker og virksomheder, der hver dag mister rigtig mange penge og potentielle kunder på Google Adwords.

 

Det betaler sig at hyre en professionel

Derfor mener vi hos SEO-1, at det er godt givet ud at få et professionelt firma til at varetage Google Adwords, så man er sikker på at alt er korrekt sat op, præcist ligesom man får en mekanikker til at lave ens bil.  Det giver altså rigtig god mening.

SEO-1 kan i denne forbindelse hjælpe dig/jer med at sikre at jeres Google Adwords strategi er korrekt udført og at alt er korrekt sat op og at der bliver målt korrekt på jeres Adwords annoncering hele vejen igennem.  

SEO-1 sikrer også at der er et godt forhold mellem hjemmesiden eller webshoppen / ydelsen/produktet – og de søgeord man gerne vil forbindes med.  

SEO-1 designer og tekstforfatter annoncerne på en attraktiv, indbydende og vigtigst af alt korrekt måde, så der er størst mulighed for succes.

Vigtigst af alt, så er Google Adwords dynamisk.  Derfor tilbyder SEO-1 også særdeles attraktive muligheder for at følge kunden igennem et længere forløb, så at SEO-1 er med til at sikre kunden at alt Google Adwords annonceringen konstant er korrekt optimeret.

SEO-1 elsker Google Adwords, vi har over 15 års erfaring, og vi mener selv at vi har rimeligt godt styr på at lave en succes hver gang for vores kunder.  Sidstnævnte kræver selvfølgelig at kunden er åben overfor vores råd og strategier.


SEO-1 står fuldt til rådighed for en gratis uforpligtende samtale.