GOOGLE ANALYTICS

GOOGLE ANALYTICS

Mål trafikken i dybden med Google Analytics.

Google Analytics – Er et godt og avanceret værktøj, som kortlægger besøgendes færden på dit website. Analytics giver dig med andre ord mulighed for at forstå dem, som besøger dit website. Via Google Analytics kan man udtrække et hav af analyser. I vores tilfælde vil analysen primært fokusere på at få indsigt i jeres kunders færden på nettet. Google Analytics hjælper os til at lave disse analyser i dybden.

Både før, under og efter jeres online markedsføringskampagne bruger SEO-1 ApS meget tid på at analysere trafikken på jeres website. I denne forbindelse har vi meget brug for dialogen med jer. Der er ingen, der kender jeres kunder bedre end netop jer. Til gengæld kan vi tilvejebringe jer en masse information om jeres kunder ved hjælp af det fantastiske analyseværktøj – Google Analytics.

Vi laver en grundig analyse for at sikre målrettet og relevant trafik til jeres website. Vi bruger Google Analytics som pt. er verdens absolut bedste analyseværktøj. Det er vigtigt, at søgemaskineoptimeringen overvåges og løbende analyseres. Analyser via Google Analytics bør ikke være en engangsforestilling i starten af kampagnen. Med udgangspunkt i trafikken på jeres website skal analyser derimod løbende medvirke til en forbedret og målrettet optimering af websitet.

Kontakt os på telefon 88 97 88 88 – Hvis du ønsker at høre mere om Google Analytics.

© 2010 - 2019 Copyrights All Rights Reserved BY SEO-1 ApS