Google Analytics

Måling er altafgørende for at opnå succes med online markedsføring, og Google Analytics er en vigtig del af måleprocessen

 

 

Google Analytics – Er et godt og avanceret værktøj, som kortlægger besøgendes færden på dit website.

 

Google Analytics giver dig med andre ord mulighed for at forstå dem, som besøger dit website og vigtigst af alt måle din ROI.

 

Via Google Analytics kan man udtrække et hav af analyser.

I vores tilfælde vil analysen primært fokusere på at få indsigt i jeres kunders færden på nettet og måle konverteringer. Så man kan sætte ind der hvor man tjener penge.

Google Analytics hjælper os til at lave disse analyser i dybden.

 

Både før, under og efter jeres online markedsføringskampagne bruger SEO-1 meget tid på at analysere trafikken på jeres website.

I den forbindelse har vi brug for en god dialog med jer.

Der er ingen, der kender jeres kunder bedre end netop jer.

Til gengæld kan vi tilvejebringe jer en masse information om jeres kunder ved hjælp af det fantastiske analyseværktøj – Google Analytics.

 

SEO-1 bruger Google Analytics som pt. er verdens absolut bedste gratis analyseværktøj.  Det er vigtigt, at søgemaskineoptimeringen, Google Adwords, Facebook annoncering m.m.  overvåges og løbende analyseres.

 

Analyser via Google Analytics bør ikke være en engangsforestilling i starten af kampagnen.

 

Med udgangspunkt i trafikken på jeres website skal analyser derimod løbende medvirke til en forbedret og målrettet optimering af hjemmesiden.

 

SEO-1 elsker at nørde med måling og SEO-1 er 100% bevidst om at måling er en absolut nøglefaktor i at få succes med sin online strategi.


SEO-1 har +10 års erfaring i Google Analytics og tilbyder sin hjælpe til små, mellemstore og store virksomheder – der ønsker succes online.