Kundeservice hverdage 09.00-17.00 Telefon: 88 97 88 88
Advice - Execution
Advice - Execution

Måling

Måling er afgørende for at opnå succes med online markedsføring, og Google Analytics er en vigtig del af måleprocessen

 

Måling er absolut den vigtigste faktor i alle online firmaers succes –  Ingen tvivl om det! 

Uden måling famler firmaet i blinde og vil med tid lukke og slukke.  Så enkelt er det.

Måling kommer i mange afskygninger.  Det kan være alt fra brugeradfærd til det nok vigtigste – kunde konverteringer og salg – altså penge i kassen.  Hvad koster sådan en kunde/salg, eller hvad koster det at sælge en vare til 100 Kr?

For få firmaer måler online i DK.  Det er både ærgerligt og skræmmende.  Hvordan ved de om det koster 100 Kr. at få en kunder, eller om det koster 10.000 Kr?

SEO-1 hjælper kunder med at måle korrekt.  Det kan være telefonsporing, E-mail kontakt via formular eller køb.  

Google Analytics – Er et godt og avanceret værktøj, som kortlægger besøgendes færden på dit website.  Google Analytics giver dig med andre ord mulighed for at forstå dem, som besøger dit website og vigtigst af alt måle din ROI.  I vores tilfælde vil analysen primært fokusere på at få indsigt i jeres kunders færden på nettet og måle konverteringer. Så man kan sætte ind der hvor man tjener penge.  Google Analytics hjælper os til at lave disse analyser i dybden.

Både før, under og efter jeres online markedsføringskampagne bruger SEO-1 meget tid på at analysere trafikken på jeres website.  I den forbindelse har vi brug for en god dialog med jer.  Der er ingen, der kender jeres kunder bedre end netop jer.  Til gengæld kan vi tilvejebringe jer en masse information om jeres kunder ved hjælp af det fantastiske analyseværktøj – Google Analytics.

SEO-1 bruger Google Analytics som pt. er verdens absolut bedste gratis analyseværktøj.  Det er vigtigt, at søgemaskineoptimeringen, Google Adwords, Facebook annoncering m.m.  overvåges og løbende analyseres.  Analyser via Google Analytics bør ikke være en engangsforestilling i starten af kampagnen.  Med udgangspunkt i trafikken på jeres website skal analyser derimod løbende medvirke til en forbedret og målrettet optimering af hjemmesiden.

SEO-1 elsker at nørde med måling og SEO-1 er 100% bevidst om at måling er en absolut nøglefaktor i at få succes med sin online strategi.

SEO-1 har +10 års erfaring i Google Analytics og tilbyder sin hjælpe til små, mellemstore og store virksomheder – der ønsker succes online.