Nicolai S. Jorgensen

Stifter/Ejer SEO-1.dk

Ærlighed varer længt så her er Nicolai uden filter:

Nicolai Jørgensen er en kugleskør, passioneret og dedikeret kæmper med en stærk vilje og iltern temperament, med viljen til at redde verden, hvis han kunne.

Han har lavet en million fejl i livet, men prøver at lære hele tiden.

Han voksede op som enebarn i Vanløse, opdraget af sin pædagogmor, og som weekendbarn i Galgebakken, Albertslund, med fire halvsøskende hos sin lektorfar fra Sorø Akademi.

Siden han som 15-årig tog på High School i Boise, Idaho, USA, har han udforsket forskellige områder af livet.

Han har er sproglig student fra Nørre Gymnasiem.
Han har gået på Niels Brock Business School
Et år i militæret som motorcykel ordonnans.
Han har arbejdet på div. hoteller og restauranter, på Select Sport, hos GDC Video & Musik Distribution og har også været ballonmand i Tivoli og Ismand for Hjem-Is.

Efter 4 år i et vildt kollektiv i Vanløse åbnede Nicolai sammen med sine partnere, et pladeselskab “Music United”, ved siden af Chief1 og Nexus Music på Svalegangen i Vanløse.  Der blev holdt mange lange fester.
Det selskab var ansvarligt for demo produktion for nogle af tidens største kunstnere blandt andet Sabia og Rasmus Nøhr. Selskabet producerede, udgav og lavede også management på et af Danmarks mest oversete band-succesfortællinger: Twoface, der på daværende tidspunkt havde store hits i hele verden og toppede hitlisterne i mange lande, herunder Polen og Grækenland, med deres sange “Ay Ay” og “Revelations Day”.

Af sport har Nicolai tidliger i sine unge år spillet seriøs fodbold i Vanløse, KB og USA – og har efterfølgende- også i sine unge år – trænet Thai Boksning i 7 år på Vesterbro, Bangkok og Chang Mai i Thailand. 

Idag dyrker Nicolai ingen sport og er overvægtig og ryger.

Nicolai Jørgensen rejst i over 50 lande i verden, og boet mere end 7 år af sit liv i udlandet.

Siden 2004 har Nicolai arbejdet med Google Ads, Domæner, Søgemaskineoptimering, Hjemmesider, eCommerce, IT projekthåndtering og outsourcing.
Nicolai ejer idag tre selskaber alene og med partnere – SEO-1 ApS, OQ ApS og Invertus ApS (Invertus.eu)

De sidste 10 år af sit liv har Nicolai viet sin fritid til at tage sig af sin mor, der lider af Alzheimers, og til at være sammen med og opdrage sin fantastiske søn Mario på 10 år.

I 2023 og 2024 er Nicolai Jørgensen bosat i Thailand, men han vender tilbage til Herlev i 2024, hvor han har boet de sidste 12 år.