SØGEMASKINEOPTIMERING

SØGEMASKINEOPTIMERING

Hvorfor søgemaskineoptimering er vigtigt for din hjemmeside? – og Virksomhed.

Søgemaskineoptimering – (SEO – Søgeoptimering). En metode som sikrer, at søgemaskinerne opdager din hjemmeside. Søgemaskineoptimering sikrer, at både søgemaskiner og ultimativt kunder kan finde frem til din hjemmeside. Forudsætningen for at kunder kan gøre brug af dit produkt eller din serviceydelse er, at de kan finde dig. Det er svært at købe produkter eller serviceydelser, som man ikke ved, eksisterer.

Søgemaskineoptimering kan gøre indholdet af dine websider mere relevant, mere attraktivt og lettere læseligt af søgemaskinerne og indekserings software (Spiders).

Kan potentielle kunder finde Jeres hjemmeside på nettet?

Uden søgemaskineoptimering kan trafik til din hjemmeside blive meget lav. Potentielle kunder ved måske ikke engang, at dit websted findes.

Uanset hvilket medie der er brugt til annoncering, så er begreber som målgruppe og målgruppens størrelse væsentlige aspekter. Den største gruppe af potentielle kunder findes på Internettet. Statistisk set har 88 % af danskerne inden for de seneste tre måneder været på Internettet. Når Internettet i dag er så udbredt blandt potentielle kunder – hvorfor så ikke være nem at finde derinde?

Så hvad med de søgemaskiner, som alle bruger? Potentielle kunder vil skrive et ord eller to i søgefeltet på Google og trykke ENTER. Har du lavet din søgemaskineoptimering godt nok vil du komme frem på side 1 i denne søgning. Et klik mere fra kundens side og du har en ny gæst.

Det er vigtigt at man skriver målrettede & interessante Tilter og Metabeskrivelser da det er det første en potentiel kunde ser i Googles søgeresultater allerede inden de går ind på jeres website.

Er dit websteds placering højt nok?

Søg efter dit eget website ved din næste søgning på Internettets søgemaskiner. På hvilken side kan du finde dit website? Hvis Google som er Danmarks mest brugte søgemaskine ikke kan finde dit website, så kan potentielle kunder sandsynligvis heller ikke. Dernæst er det også problematisk, såfremt dit website ikke optræder på side ét for Googles resultatsøgninger ved relevante søgeord.

søgemaskineoptimering er det værktøj, der kan sikre, at dit websted vil blive vist inden for relevante søgeresultater, og så tæt som muligt på toppen.

Hvis du ignorerer søgemaskineoptimering er det ligesom at have slukket lyset i din butik eller virksomhed. Potentielle kunder vil køre forbi din butik og ikke være klar over du er der. Betydningen af søgemaskineoptimering af din virksomhed er værd at overveje!

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi er eksperter i søgemaskineroptimering og har en fuldstændig strategi for, hvordan din virksomhed kommer på side 1 på Google og de andre søgemaskiner.

Kontakt os på telefon 88 97 88 88 hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for jer.

© 2010 - 2019 Copyrights All Rights Reserved BY SEO-1 ApS