|Om SEO-1|

+15 års erfaring i online markedsføring, måling, outsourcing og internet projekt håndtering

“Måling er hjertet i SEO-1 strategierne.”

SEO-1 arbejder dynamisk i forhold til den opgave de bliver stillet og sørger for at den altid bliver udført til kundens tilfredshed.
SEO-1 tager ansvaret for at finde de dygtigste samarbejdspartnere til hvert enkelt projekt.
SEO-1 bestræber sig på at være et  online bureau, der integrerer markedsføring, struktur, webdesign og web kommunikation til en skræddersyet løsning ud fra din forretningsstrategi og målsætning.

Vi udarbejder webløsninger, som tager udgangspunkt i dine unikke behov, ønsker og krav. Ønsker du f.eks. at få bygget dit site op med WordPress,  eCoomerce med PrestaShop, Shopware  eller et tredje system, så kan vi løfte opgaven.

Vi sikrer den røde tråd i din online-strategi

Din webløsning skal afstemmes i forhold til din målsætning og ultimativt skabe forretningsmæssig værdi.  F.eks. er målet om øget trafik til dit website ikke et succeskriterium i sig selv.  Det essentielle er, hvordan vi sikrer, at den trafik bidrager positivt på bundlinjen.  Vi bestræber os på at sikre overensstemmelse mellem din e-kommunikation og det produkt eller serviceydelse du sælger.

Det er ikke pengene

For SEO-1 har det aldrig været pengene der har drevet os – men derimod resultaterne og et godt forhold til kunderne.  Vi elsker at lave online strategier, og vi elsker at skabe resultater for vores kunder – og vi har altid gjort det 365 dage om året 24/7.  Vi er altid online og går aldrig hjem.  Vi ville elske at du var vores næste kunde, så vi sammen kunne prøve at skabe nogle gode resultater for jer.

SEO-1 arbejder med Google Ads, Google Analytics 4, Google Tag Manager, Calltracking – & eCommerce.

Med mere end +15 års erfaring inden for Google Ads og dybdegående viden om Google Analytics 4 leverer vi resultater, der taler for sig selv. Vores ekspertise sætter os i en unik position til at skabe maksimale resultater og værdiskabende konverteringer for dig.

Oplev den perfekte kombination af personlig 24/7 service,  erfaring, ekspertise og målrettet analyse med SEO-1!

Men vores engagement stopper ikke der.

Vi har forstået betydningen af online målinger og analyser. Det er vores hemmelige våben til at optimere dine resultater og løfte din forretning til nye højder. Ved at analysere dataene nøje og omsætte dem til brugbar indsigt kan vi finjustere og maksimere din succes online.

Med SEO-1 får du ikke bare en ekspert inden for Google Ads og Google Analytics 4. Du får en partner, der brænder for at skabe resultater og hjælpe dig med at nå dine mål. Vores skarpe analytiske tilgang og dedikation til at levere fremragende resultater er det, der adskiller os fra resten.

Så hvis du ønsker at opleve en ekspertise, der går ud over forventningerne og leverer målbare resultater, er SEO-1 det rigtige valg for dig.

Kontakt os i dag og lad os tage din online succes til nye højder!

Maximer synligheden og tiltræk målrettet trafik med vores skræddersyede Google Ads-kampagner. Vores erfarne hold af Google Ads-specialister leverer imponerende resultater.

Vi forstår kunsten at fange din målgruppes opmærksomhed og omsætte dem til loyale kunder. Med vores ekspertise i Google Ads-optimering og strategisk målretning skaber vi iøjnefaldende annoncer, der genererer klik, konverteringer og vækst.

Uanset om du vil øge synligheden, drive trafik til din hjemmeside, app, webshop eller generere leads til din servicevirksomhed, er SEO-1.dk din pålidelige partner. Vi analyserer målgrupper, udvikler engagerende annoncer og leverer omfattende rapportering, der giver dig værdifuld indsigt.

Vi tilbyder ikke standardløsninger – vores strategier og personlige service er skræddersyet til dine specifikke behov. Vi er dedikerede til din succes og samarbejder tæt med dig for at optimere dine Google Ads-kampagner og nå dine forretningsmål.

Grib chancen for at udnytte Google Ads-potentialet med SEO-1.dk som din pålidelige partner.

Vi skaber værdi og sikrer, at din online annoncering når sit fulde potentiale.

Kontakt os i dag og oplev imponerende resultater gennem målrettet og effektiv annoncering med Google Ads.