SERIØST ARBEJDE SKABER SERIØSE RESULTATER

Skræddersyede webløsninger skaber forretningsmæssig værdi

SEO, Google Adwords Annoncering, Google Analytics, Hjemmesider, PrestaShops, Domæne Administrion & Udvikling.

Vi er en af de meget få online bureau, som integrerer SEO, struktur, webdesign og webkommunikation til en skræddersyet løsning ud fra din forretningsstrategi og målsætning. Et flot webdesign er ikke meget værd, hvis potentielle kunder ikke kan finde dit website pga. utilstrækkelig SEO og Adwords. Omvendt er SEO og Adwords ikke meget værd, hvis webdesign og struktur ikke forenes med din strategi, målsætning og kundens behov.

Skræddersyede webløsninger skaber resultater

Vi udarbejder webløsninger, som tager udgangspunkt i dine unikke behov, ønsker og krav. Ønsker du f.eks. at få bygget dit website op med WordPress, Joomla eller helt tredje system, så kan vi løfte opgaven. Vi anerkender nødvendigheden og vigtigheden af skræddersyede løsninger.

Vi sikrer den røde tråd i din online-strategi

Din webløsning skal afstemmes i forhold til din målsætning og ultimativt skabe forretningsmæssig værdi. F.eks. er målet om øget trafik til dit website ikke et succeskriterium i sig selv. Det essentielle er, hvordan vi sikrer, at den øget trafik bidrager positivt på bundlinjen. Vi sikrer overensstemmelse mellem din webkommunikation og det produkt eller serviceydelse du sælger.
Vores specialer og store erfaring ligger indenfor:

Vores specialer og store erfaring ligger indenfor: SEO, Google Adwords Annoncering, Google Analytics, Hjemmesider, PrestaShops, Domæne Administrion & Udvikling

SEO-1′s udgøres af Nicolai Jørgensen der med over 12 års erfaring i branchen, har ansvaret for at finde de dygtigste samarbejdspartnere til hvert enkelt projekt. Nicolai Jørgensen arbejder dynamisk i forhold til den opgave han bliver stillet og sørger for at den altid bliver udført til kundens store tilfredshed.

SE VORES REFERENCER

© 2010 - 2019 Copyrights All Rights Reserved BY SEO-1 ApS