Kundeservice hverdage 09.00-17.00 - Telefon: 88 97 88 88
Advice & Execution
Advice & Execution

Om SEO-1

Ja - Hvem er vi egentlig?

Det er vel altid et svært spørgsmål, men lad os prøve…

SEO-1 blev stiftet i 2010 af Nicolai Jørgensen.  Nicolai Jørgensen startede sit eget firma, efter han fra 2003 frem til launch af eget firma arbejdede for nogle af de første Danske Google Adwords og Domæne firmaer i Danmark. 

SEO-1 arbejder dynamisk i forhold til den opgave de bliver stillet og sørger for at den altid bliver udført til kundens tilfredshed.

SEO-1 tager ansvaret for at finde de dygtigste samarbejdspartnere til hvert enkelt projekt.  

SEO-1 bestræber sig på at være et  online bureau, der integrerer markedsføring, struktur, webdesign og web kommunikation til en skræddersyet løsning ud fra din forretningsstrategi og målsætning.

Måling er hjertet i SEO-1 strategierne.

Skræddersyede webløsninger skaber resultater

Vi udarbejder webløsninger, som tager udgangspunkt i dine unikke behov, ønsker og krav. Ønsker du f.eks. at få bygget dit site op med WordPress,  PrestaShop eller helt tredje system, så kan vi løfte opgaven.  Vi anerkender nødvendigheden og vigtigheden af skræddersyede løsninger.

Vi sikrer den røde tråd i din online-strategi

Din webløsning skal afstemmes i forhold til din målsætning og ultimativt skabe forretningsmæssig værdi.  F.eks. er målet om øget trafik til dit website ikke et succeskriterium i sig selv.  Det essentielle er, hvordan vi sikrer, at den trafik bidrager positivt på bundlinjen.  Vi bestræber os på at sikre overensstemmelse mellem din e-kommunikation og det produkt eller serviceydelse du sælger.

Det er ikke pengene

For SEO-1 har det aldrig været pengene der har drevet os – men derimod resultaterne og et godt forhold til kunderne.  Vi elsker at lave online strategier, og vi elsker at skabe resultater for vores kunder – og vi har altid gjort det 365 dage om året 24/7.  Vi er altid online og går aldrig hjem.  Vi ville elske at du var vores næste kunde, så vi sammen kunne prøve at skabe nogle gode resultater for jer.